شوبير: داخل الأهلي عندهم رغبة في استمرار إمام عاشور.. والنادي مش هيقف قدام رغبته لو جاله عرض محترم
تحدث الإعلامي أحمد شوبير عن موقف إمام عاشور من الاستمرار داخل الأهلي، مؤكدًا أن كل ما تردد بشأن طلب اللاعب مبالغ مالية ضخمة غير صحيح على الإطلاق.
تصريحات أحمد شوبير
وقال شوبير خلال تصريحات إذاعية قبل قليل: قصة أمام عاشور إنه طلب 60 و70 و80 مليون والكلام ده، والله العظيم هذا الأمر لم يحدث لا من قريب ولا من بعيد، واللاعب لم يطلب شيئًا.
وأكد أحمد شوبير: الناس داخل النادي الأهلي عندهم الرغبة أن إمام عاشور يكمل، والنادي مش هيقف قدام رغبة اللاعب لو جاله عرض محترم.
وواصل: النادي الأهلي مش هيدي أرقام كبيرة في التعاقدات من الموسم المقبل، النادي غير شكل التعاقدات الموسم القادم.
وأفاد: إمام عاشور كل العمله، أنه قال لهم يا جماعة انا معنديش مشكلة لو عايزين تقعدوا معايا عشان التجديد، بعتلهم ما يشبه رسالة كدا يعني تعليقًا على كل الكلام الـ اتقال، قال لهم انا حابب أكمل في النادي الأهلي.
وأكد شوبير عودة ثنائي الأهلي عمر كمال ومحمد عبد الله إلى صفوف الفريق بعد انتهاء فترة إعارتهم.




